TURBOVAUHDILLA KANSAINVÄLISEKSI

Author Jessica Säilä Written 2017/10/19 in category Press Release,Vilant News

 

 

SAKSALAINEN TURCK HANKKII ENEMMISTÖOSAKKUUDEN VILANT SYSTEMSISTÄ

RFID; Vilant; Turck; Antti Virkkunen; Ville Kauppinen; Christian Wolf

Christian Wolf, Turckin toimitusjohtaja sekä Antti Virkkunen ja Ville Kauppinen, Vilantin perustajat

Teollisuusautomation erikoisosaaja laajentaa portfoliotaan kattamaan sovellukset, järjestelmät sekä palveluliiketoiminnan.

Espoo, 19.7.2017

 

Saksalainen perheomisteinen teollisuusautomaatiokonserni Turck on hankkinut osake-enemmistön suomalaisesta järjestelmäkumppanistaan Vilant Systems:istä. Vilant Systems on Turck-konsernin tytäryhtiö ja vaihtaa 2018 nimekseen Turck Vilant Systems. Yrityskauppa tukee Turckille tärkeää Industry 4.0. sekä Teollisen Internetin strategiaa, ja vahvistaa sen kyvykkyyttä sovellus-, järjestelmä- sekä palvelutuottajana.

“Erinomaisten laitteistojen lisäksi asiakkaamme vaativat myös yhä enenevissä määrin kokonaistoimituksia, joihin kuuluvat sovellukset, järjestelmät sekä huolto. Näin varsinkin RFID liiketoiminnassamme” kertoo Christian Wolf, Turckin toimitusjohtaja.

 

“Vilantin kokeneet asiantuntijat ja innovatiiviset ohjelmistotuotteet auttavat meitä täyttämään tämän markkinatarpeen paremmin ja tukemaan nykyisiä asiakkaitamme heidän matkallaan kohti Industry 4.0:aa. Olemme erityisen innoissamme voidessamme toivottaa koko Vilantin noin 50 henkilön tiimin joukkoomme.” Vilantin perustajat Ville Kauppinen ja Antti Virkkunen (joiden nimistä Vil-Ant) jatkavat yrityksen osakkaina sekä Turck Vilant Systems yhtiöiden toimitusjohtajina.

 

Vilantin maayhtiöt Suomessa, Ruotsissa, Saksassa ja Sveitsissä ovat viimeisen 15 vuoden aikana toimittaneet yli 1000 avaimet-käteen RFID järjestelmää 35 eri maahan. Vilant onkin maailman johtavia teollisuuden ja logistiikan RFID-järjestelmätoimittajia.

”Tämä oli meille ennen kaikkea strateginen valinta. Etsimme järjestelmällisesti uutta vaihdetta sinällään jo menestyksekkääseen kansainvälistymiseemme” sanoo Ville Kauppinen. ”Turckin kanssa voimme jatkaa liiketoimintaamme normaalisti ja saksalaisen perheyhtiön kanssa on jämäkkää toimia. Turckin omat RFID laitteet ja 28 maayhtiön 1500 myyjän vahvuinen globaali myyntikanava tarjoavat meille etsimämme turboahtimen Suomessa kehittämiemme ohjelmisto- ja järjestelmätuotteiden viennin kasvattamiseksi.

Turck Vilant Systems

 

LEHDISTÖKONTAKTIT

TURCK (englanniksi)

Klaus Albers
Head of Marketing Services & Public Relations
Puhelin: +49 160 93950359
Sähköposti: klaus.albers@turck.com
Web: www.turck.de/presse

TURCK VILANT SYSTEMS

Jessica Säilä
Marketing Manager
Puhelin: +358 40 537 8360
Sähköposti: jessica.saila@turckvilant.com

Lataa lehdistötiedote

Lataa kuva


Close

Vilant is now Turck Vilant Systems